ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πίστη του Μάντζιου στον Γκαρσία και η επιστροφή του καλού του εαυτού…

Η φετινή χρονιά για τον Ματέο Γκαρσία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, με τον Αργεντινό να μην θυμίζει – παρά ελαχίστων περιπτώσεων- τον παίκτη που “μάγεψε” κατά την πρώτη του θητεία στον Άρη.

Ωστόσο, από πλευράς Άρη έγινε μία μεγάλη επένδυση με την μεταγραφή του, εμπιστοσύνη υπάρχει προς το πρόσωπό του, τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον Άκη Μάντζιο.

“Δεν έδωσε αυτά που περιμέναμε, όμως ο Ματέο Γκαρσία δεν ήταν αδιάφορος. Ήταν και αυτός για ένα διάστημα εκτός και πιστεύω πως ένιωσε το βάρος πως ερχόταν για ηγέτης του Άρη και εκείνη την περίοδο ατομικά δεν ήταν έτοιμος για να σηκώσει την ομάδα και αγχώθηκε περισσότερο”, είπε πρόσφατα ο προπονητής του Άρη.

“Είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει πράγματα στην προηγούμενη θητεία του και συνολικά στην καριέρα του και πιστεύω πως μετά από μία καλή προετοιμασία που θα κάνουμε μαζί θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Χρειάζεται να απελευθερώσει το μυαλό του και να καταλάβει πως δεν έχει να αποδείξει πράγματα. Είναι καλός παίκτης το ξέρουμε όλοι και περιμένουμε να λειτουργήσει σαν έξτρα μεταγραφή”.

Τα λόγια του προπονητή των “κιτρινόμαυρων” ξεκαθαρίζει πως η διαχείριση του Ματέο πλέον θα είναι διαφορετική, καθώς το γεγονός πως θα κάνει προετοιμασία στην ομάδα, θα τον βοηθήσει σημαντικά, ώστε να έχει καλύτερο ρυθμό και να δείξει το πραγματικό, καλό του πρόσωπο, ώστε να είναι από τους ηγέτες της ομάδας, την επόμενη σεζόν.

To Top