ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σταθερότητα στον “ασο” που έχει ανάγκη ο “νέος Άρης”

Αν υπήρχε και… τέταρτος, ίσως να αγωνιζόταν κι αυτός φέτος! Ο Άρης χρησιμοποίησε, κατά διαστήματα, και τους τρεις τερματοφύλακές του, στοιχείο που αποδεικνύει πως δεν υπήρχε σταθερότητα στην συγκεκριμένη θέση.

Ξεκίνησε την σεζόν βασικός ο Κουέστα, τον διαδέχθηκε για ένα διάστημα ο Μπουσέ, έπειτα ο Σιαμπάνης και την σεζόν ολοκλήρωσε και πάλι ο Ισπανός.

Αυτό που έχει ανάγκη ο Άρης, είναι μία σταθερή λύση για την επόμενη σεζόν, με τον Άκη Μάντζιο να το επισημαίνει στις συζητήσεις του με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Αν ο Άρης έχει το δικαίωμα μεταγραφών το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται κάποιος να αποχωρήσει και να αποκτήσουν οι “κιτρινόμαυροι” κάποιον που θα προορίζεται για βασικός! Τουλάχιστον, θεωρητικά, καθώς στο γήπεδο θα αποδειχθεί ποιος αξίζει να παίζει.

Αν πάλι, δεν έχει το δικαίωμα μεταγραφικής ενίσχυσης, τότε θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βάση στην προετοιμασία, στους υπάρχοντες, ώστε να αποφασιστεί, ποιος από τους τρεις, θα πάρει τα περισσότερα ματς.

To σίγουρο είναι, πως για να μπορέσει η ομάδα να έχει μία άψογη λειτουργία αμυντικά, θα πρέπει να υπάρχει μία σταθερότητα στην επιλογή για την θέση αυτή, ώστε να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή χημεία με τους υπόλοιπους των μετόπισθεν.

To Top