Η ΠΑΕ Άρης στο πλευρό της Super League και της Stoiximan για τον Καρκίνο του Μαστού

Η ΠΑΕ Άρης στο πλευρό της Super League και της Stoiximan για το μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Όπως αναφέρει στο επίσημο σάιτ της:

«Η Super League και η Stoiximan συμμετέχουν στο μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού (“Pink October”) και σε μια υψηλού συμβολισμού κίνηση στέλνουν ισχυρό μήνυμα κατά της νόσου, αφιερώνοντας την 9η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του Μαστού.

Η Super League, σε αγαστή συνεργασία με το Μεγάλο Χορηγό, τη Stoiximan και από κοινού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού-Άλμα Ζωής, συμμετέχει στο “Pink October”.

Το “ροζ” χρώμα, με το οποίο έχει συνδεθεί η νόσος, στέλνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ισχυρό συμβολικό μήνυμα κατά της νόσου.

Με κεντρικό μήνυμα: “Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί”, όλοι οι παίκτες του Πρωταθλήματος “Stoiximan Super League” θα αγωνιστούν φορώντας ένα ροζ περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ενώ σε μια υψηλού συμβολισμού κίνηση, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, οι αρχηγοί των ομάδων, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, θα συνοδεύονται από 2 γυναίκες survivors (επιζήσασες) της νόσου.

Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και μια τέτοια πρωτοβουλία υπενθυμίζει ότι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα και θέλει και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση όλων μας, ανδρών και γυναικών, για τον πιο σημαντικό αγώνα από όλους, τον αγώνα για ζωή».

To Top