ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η παρακαταθήκη του Βουτσά και το όραμα του Τουμαζάτου!

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, η οποία σηματοδοτεί μια νέα σελίδα!

Ήταν επί της ουσίας το πέρασμα σε μια νέα εποχή. Από την παρακαταθήκη του Βαγγέλη Βουτσά μέχρι το σημερινό όραμα του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Ο Βουτσάς επί σειρά ετών υπηρέτησε με ανιδιοτελή αγάπη το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, φτάνοντας τον Άρη μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που θα είχε συμβεί, εάν δεν μεσολαβούσαν τα γνωστά εμπόδια της εξυγιαντικής σφυρίχτρας. Ο Βουτσάς αποτέλεσε επί σειρά ετών τον χρηματοδότη του τμήματος και με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο.

Οι λόγοι που έφυγε κατανοητοί. Από κει και πέρα, όταν έπεσε στο “τραπέζι” η πρωτοβουλία-όραμα του Τουμαζάτου, το νερό μπήκε στ’ αυλάκι. «Οι στόχοι είναι πάρα πολύ υψηλοί, η ομάδα του Άρη ήδη πρωταγωνιστούσε χωρίς την απαιτούμενη υποστήριξη και υποδομή. Οι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και η έξοδος στο γυναικείο Champions League, δεν είναι εύκολο αλλά είναι ξεκάθαρο» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης.

Ο πήχης μπήκε ψηλά. Ο Άρης καλείται να τον ξεπεράσει.

To Top