“Η παρουσία του Άρη μας δίνει επιπλέον κίνητρο”

Η παρουσία του Άρη στον ίδιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πανσερραϊκό, σύμφωνα με τον Σάκη Γκόγκα για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την άνοδο.

«Η παρουσία του Άρη στον όμιλο μας προσωπικά δεν με άγχωσε γιατί πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να πάρουμε την άνοδο» είπε ο αρχηγός του Πανσερραϊκού Σάκης Γκόγκας μιλώντας στην απογευματινή εκπομπή του αθλητικού Μετρόπολης Σερρών 97,2 (6:00-7:00μμ). Ο Σερραίος επιθετικός τόνισε «είμαι σίγουρος για την άνοδο η οποία με την παρουσία του Άρη στον όμιλο μας θα πάρει και μεγαλύτερη αξία γιατί όπως λέμε η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή».

Όσον αφορά το τι έχει ο Πανσερραϊκός περισσότερο σε σχέση με πέρυσι τόνισε: «Φέτος έχουμε εμπειρία στην ομάδα. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία κι έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τον προπονητή μας, τον Κώστα Βασιλακάκη».

Ο Σάκης Γκόγκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο που όπως είπε «είναι δικαιολογημένα πικραμένος αφού δεν είναι ευχάριστο να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα που την είχε συνηθίσει να παίζει στην Α’ Εθνική να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία».

Όσον αφορά το δικό του ρεκόρ στη λίστα των πρώτων σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου (έφτασε τα 44 γκολ σε 112 παιχνίδια) είπε ότι πρώτα από όλα τον ενδιαφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο.

To Top