Νέα τοποθέτηση Οικονόμου: “Θα βάλουν 550.000 ευρώ, θα γίνει καρτέλα, δεν είναι ο Κάλας”

Με νέες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Τάσος Οικονόμου αναφέρθηκε στο θέμα των οικονομικών εγγυήσεων για τον σύλλογο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν την προσπάθεια και δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους. Θα καταχωρηθεί σε καρτέλα το όνομά τους, αλλά όχι δημόσια, Μου το ζήτησαν κι εφόσον οι ίδιοι το θελήσουν τότε μόνο θα ειπωθούν τα ονόματά τους. Δεν μιλάμε για τον κ. Κάλας. Υπάρχει μια υπόσχεση για 550.000 ευρώ αλλά αν χρειαστούν» όπως είπε χαρακτηριστικά στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”.

Σε άλλο σημείο είπε: «Ηταν μία απόφαση για διάφορους λόγους που προηγήθηκαν στο διάστημα που ανέλαβε ο κ. Γαλανός,. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Υπήρχε το οικονομικό, αλλά και οι σχέσεις μεταξύ μας, με κάτι ανακοινώσεις που κατά καιρούς έχει βγάλει. Ηταν και εναντίον του κ. Παπαγεωργίου από τον οποίο ζήτησε να παραιτηθεί. Το ίδιο ήθελε και από μένα. Αν έρθει κι άλλος το ίδιο θα ξανακάνει. Δεν σέβεται τον θεσμό του προέδρου του ΑΣ Άρης».

Πιο συγκεκριμένα για τα οικονομικά ανέφερε: «Κάποια οικονομικά στοιχεία δόθηκαν από τον κ. Γαλανό. Τα έσοδα ήταν δεδομένα και για τα έξοδα προσκόμισε κάποιες αποδείξεις για πληρωμές προπονητές παικτών, ενοίκια και μάνατζερ. Υπάρχουν κι έξοδα με παραστατικά από ένα μπλοκάκι αποδείξεων που αγόρασε απ’ έξω. Είναι αθεώρητα παραστατικά, χωρίς καν την σφραγίδα του ΑΣ, υπάρχουν διάφορες ατασθαλίες που έγιναν. Δενμπορώ να αναγνωρίσω απλές αποδείξεις».

Για το αν απομακρύνθηκε ο Γαλανός για να γίνει αυτοδιαχείρηση ανέφερε: «Μπορεί να φαίνεται αυτό με την κίνηση, αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν προβλήματα με τον κ.Γαλανό. Καθίσαμε βάλαμε κάτω το οικονομικά και με ένα συμμάζεμα κι έσοδα από τηλεπτικά, χορηγικά, φανέλα, και ταμπέλες στο γήπεδο, θα φέρουμε την χρονιά σε πέρας».

Για την πρόταση των Ισπανών είπε: «Δεν ήταν συγκεκριμένη πρόταση. Ήταν όμως μια υπόθεση της προηγούμενης διοίκησης. Εδώ δεν μιλάμε για πρόταση, αλλά για ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν».

Για το αν θα υπάρξει νέος έφορος στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε: «Θα το συζητήσουμε με το προνητή να δούμε τι ανάγκες υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω».

To Top