ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παρουσία του Καρυπίδη στην Κίνα και η δράση στην Θεσσαλονίκη (photo)

Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Κίνα προκειμένου να δρομολογήσει σε μια σειρά επιχειρηματικών δράσεων στις επαγγελματικές του υποθέσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χθες ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στο διαδίκτυο στην οποία έγραψε «We started», όπου απαθανατιζόταν η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη διεθνή Τουριστική Έκθεση, ITB CHINA (έδρα Σαγκάη). Είναι γεγονός ότι με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Σαγκάη, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη βρέθηκε με κορυφαία στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και επιχειρηματίες της Κίνας.

Είχε προηγηθεί το καλοκαίρι η ανακοίνωση της συνεργασίας με την κινέζικη Royal Group, με την παρουσία των στελεχών της στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε επαγγελματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Καρυπίδη, φυσικά και μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο έμμεσα στην ΠΑΕ Άρης, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Το αν θα γίνει τελικά ή όχι θα φανεί στην πράξη…

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του Καρυπίδη στην Θεσσαλονίκη έχει προσδιοριστεί σε περίπου μια βδομάδα, την ώρα που υπάρχουν ανοιχτά θέματα προς επίλυση, με πιο σημαντικό την άμεση ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές.

Μια δράση που καλείται να έχει αίσια έκβαση για να βρίσκεται ο Άρης σε ρόλο πρωταγωνιστή, σε μια ανοιχτή ατζέντα με μοναδικό στόχο την ισχυροποίηση της ομάδας.

Δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία:

To Top