ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η παρουσία του Ρενέ Ράμος στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο δίαυλος με την Ισπανική αγορά

Όλη η ενέργεια του Άρη είναι στραμμένη στον τελικό του κυπέλλου, οι όποιες αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα δρομολογηθούν μετά από την αναμέτρηση του Βόλου, όμως παράλληλα, όπως φαίνεται γίνονται κάποιες κινήσεις σε διερευνητικό επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή, βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ρενέ Ράμος, αδελφός του Σέρχιο Ράμος και ατζέντης παικτών. Παρακολούθησε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ από τη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη και έγινε μια γενικότερη κουβέντα για συνεργασία το καλοκαίρι με παίκτες από την Ισπανική αγορά.

Όπως είναι επόμενο, δεν μπορούσαν να επεκταθούν περισσότερο από τη στιγμή που για το γενικό μεταγραφικό πλαίσιο του Άρη της σεζόν 2024-25 θα παίξει η συμμετοχή ή όχι της ομάδας στην Ευρώπης, κάτι που θα εξαρτηθεί από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι ο Ρενέ Ράμος έχει ιδρύσει το μανατζερικό γραφείο «Rene Ramos Soccer Managment Agency» και εκπροσωπεί αρκετούς Ισπανούς, με πιο διάσημους τον αδερφό του και τον Όσκαρ Ροντρίγκεζ της Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top