ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τάσος Πακλατζής σχολιάζει στο PRESSARIS: Vertigo τέλος για τον Άρη

Ο Τάσος Πακλατζής, δημοσιογράφος της ΕΡΤ σχολιάζει στο PRESSARIS την επικαιρότητα, με αφορμή όλα όσα γίνονται με φόντο τον τελικό του κυπέλλου…

Αναλυτικά:

Οποίες αναταράξεις προκλήθηκαν από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, απορροφήθηκαν άμεσα και ουσιαστικά! Σαφώς ήταν ένας αγώνας ο οποίος είχε ιδιαιτερότητες, όμως τίποτα δε βγάζει τον Άρη από την προσήλωσή του στον τελικό του κυπέλλου.

Του ΤΑΣΟΥ ΠΑΚΛΑΤΖΗ

Ο σύλλογος πρέπει να ξορκίσει όλα όσα του έχουν στερήσει έναν τίτλο. Αυτός δεν ήρθε όταν η ομάδα για πολλούς είχε μεγαλύτερη ποιότητα, όπως και επιλογές αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα κι αυτό ανήκει στο παρελθόν.

Αυτό που μετράει τώρα είναι ξεκάθαρο όσο τίποτα. Ο Άρης έχει να αποδείξει ένα και μοναδικό πράγμα και μάλιστα στον εαυτό του! Λίγα 24ωρα μετά από μια ήττα που δεν άξιζε, οφείλει να σκορπίσει μια αρνητική παράδοση  πολλών ετών.

Το βάρος πέφτει σαφώς στις πλάτες όλης της οικογένειας, όμως το κύπελλο ήταν από την αρχή ο μεγάλος στόχος.

Ο ρόλος του Ακη Μάντζιου αναμένεται να είναι καθοριστικός. Πήρε μια ομάδα που βρισκόταν αγωνιστικά  και ψυχολογικά στα τάρταρα, δίνοντάς της ταυτότητα και αγωνιστικότητα. Έχει αδυναμίες, ναι. Όμως έχει αποδείξει πως έχει το μέταλλο που δημιουργείται από την αύρα της φανέλας.

Στο μάτι του ουδέτερου, ο Άρης δεν είναι το φαβορί. Όμως (όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε) έχει 1914 λόγους να γυαλίσει το δικό του μάτι μέσα στο γήπεδο.

Ο Άρης δεν βρίσκεται σε vertigo. Δεν έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Είναι εδώ όπως ο κόσμος του που τον χειροκρότησε στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης. Και για να μη ξεχνάει κανείς, αυτή η ομάδα παίζει πάντα για τη νίκη.  Αυτό το Σάββατο λοιπόν παίζει για τον τίτλο και για να δώσει χαρά σε όσους τον αγαπούν με ανιδιοτέλεια.

To Top