Η Πατσούκα δεν δίνει ούτε ευρώ για Καστίγιο!

Η Πατσούκα δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ για να αποκτήσει με μεταγραφή τον Νέρι Καστίγιο. Ο ίδιος ο παίκτης θα πρέπει να βρει λύση με τον Άρη και την Σαχτάρ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, Χέσους Μαρτίνεζ.

Μιλώντας στην ισπανική έκδοση του ESPN τόνισε πως “έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τον παίκτη. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον ίδιο και τις ομάδες του. Τώρα πρέπει να δουλέψουν (αυτός και ο εκπρόσωπός του) με τις ομάδες τους. Εμείς περιμένουμε πλέον να μας πει ο Νέρι πώς πάνε οι διαπραγματεύσεις. Αν λυθεί το πρόβλημα, θα υπογράψει μαζί μας”.

Ρωτήθηκε αν θα υπάρχει επαφή της Πατσούκα με τις δύο ομάδες, τον Άρη και την Σαχτάρ και απάντησε πως “καμία απολύτως. Η πολιτική που του εξήγησε και ο Αντρές Φάσι (γενικός διευθυντής της Πατσούκα) είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν θα εμπλακούμε σε αυτό”.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως αναφέρουν οι Μεξικανοί, αλλά “είναι πρόβλημα του Νέρι, όχι δικό μας πρόβλημα”.

Ο Μαρτίνεζ πρόσθεσε πως “κάναμε μια πρόταση ανάλογη της περίστασης. Ο παίκτης θέλει να παίξει στο Μεξικό, όπως και εμείς. Είναι διεθνής παίκτης, τον πιστεύουμε όπως και ο Ούγκο Σάντσεζ. Πραγματικά καταβάλλουμε προσπάθεια να τον φέρουμε, γιατί δεν είναι φθηνός”, προσθέτοντας πως “δεν πρόκειται να σπάσουμε την αγορά για έναν παίκτη. Κάναμε μια προσφορά που μπορούμε να τηρήσουμε, ο ίδιος θέλει να έρθει γιατί υπάρχει και ο Ούγκο”.

 

To Top