ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “πενηνταρίσια” διαιτησία… απαίτηση για να παλέψει ο Άρης τους στόχους του!

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε χθες με σαφήνεια το μήνυμα της για την “κόκκινη γραμμή” που έχει θέσει σε ότι αφορά το θέμα της διαιτησίας.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα, όπως αναφέραμε χθες, έστειλε νέα επιστολή στην ΚΕΔ, με την οποία ζητάει να ορίζονται μόνο Έλληνες διαιτητές στα παιχνίδια που απομένουν για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Φυσικά και δεν… ξύπνησε ένα πρωί ο Άρης και είπε να στείλει την επιστολή αυτή… Ήταν συνέχεια της προηγούμενης θέσης της σχετικά με τη διαιτησία: από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα για elite διαιτητές, είναι προτιμότερο να σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές και όχι διαιτητές από το… κάτω ράφι…

Άλλωστε είναι νωπή η πολύ κακή διαιτησία του Σκοπιανού Αλεξάνταρ Στάβρεφ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου οι κιτρινόμαυροι είχαν σοβαρά παράπονα, παρά τα όσα τεχνηέντως είχαν διαρρεύσει από τους κύκλους της αθηναϊκής ομάδας.

Για τον Άρη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα… Η “πενηνταρίσια” διαιτησία απαίτηση για να παλέψει ο Άρης τους στόχους του! Κι αυτό το μήνυμα έστειλε (και) χθες.

To Top