ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο καλύτερος του Μαρτίου Λορέν Μορόν και ο… δρόμος της επιστροφής στα γκολ

Ο Λορέν Μορόν αναδείχθηκε όχι άδικα ο κορυφαίος παίκτης της Super League, πετυχαίνοντας δυο πολύτιμα γκολ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και με απόδοση που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα…

Ο Ισπανός κάνει συνολικά μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Άρη, έχοντας φτάσει το… κοντέρ στα 16 γκολ και τις 4 ασίστ. Με απλά λόγια έχει ενεργό στα 20 από τα φετινά γκολ των κιτρινόμαυρων.

Πρόσφατα είχε τονίσει στις δηλώσεις του ότι: “Είμαι ευγνώμων σε όλους στον Άρη για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και για τα θετικά μηνύματα που μου δίνουν! Θα παλέψω κι ελπίζω να πετύχω, να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Όταν έχεις τη στήριξη όλου του κόσμου είναι πιο εύκολο!”, όμως θέλει κι ο ίδιος να βρει τον δρόμο της επιστροφής στα γκολ.

Ο Λορέν Μορόν δεν σκόραρε απέναντι στη Λαμία, όμως σε κείνο το παιχνίδι ο Άρης βρήκε τον τρόπο να νικήσει σημειώνοντας τρία γκολ. Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να βάλει στο… παιχνίδι κι άλλους παίκτες στο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας. Γι’ αυτό τόσο το γκολ του Σουλεϊμάνοφ όσο και εκείνο του Γκαρθία  είχαν τη δική τους σημασία.

Βέβαια, οι κιτρινόμαυροι αγνοούν το γκολ εδώ και δυο αγώνες, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, κάτι που υπογραμμίζει την ανάγκη της… γρήγορης επιστροφής του Ισπανού στο σκοράρισμα.

To Top