ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η περίπτωση ΜακΓκι ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες των άλλων ξένων

Από τους υπάρχοντες ξένους, αν τελικά ο Άρης φτιάξει ομάδα με απαγόρευση μεταγραφών (που είναι και το πιο πιθανό), μόνο ένας έχει κάποιες λίγες πιθανότητες παραμονής. Αυτός είναι ο Γκάρι ΜακΓκι.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι δεν έχουν απορρίψει εντελώς το ενδεχόμενο να διατηρήσουν τον Αμερικανό σέντερ στο ρόστερ τους για δεύτερη σεζόν, πρωτίστως διότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις καλύτερες από αυτόν – πάντα με το σκεπτικό ότι η ομάδα θα γίνει υπό καθεστώς ban.

Ούτε στο μυαλό του ΜακΓκι έχει απορριφθεί εντελώς το σενάριο να παραμείνει στον Άρη, για τους δικούς του λόγους. Πέρασε καλά στη Θεσσαλονίκη, δεν έκανε κακή χρονιά σε ατομικό επίπεδο, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι πιθανότητες να συνεργαστούν εκ νέου Άρης και ΜακΓκι υπάρχουν, αλλά είναι λίγες, διότι στον παίκτη οφείλονται δύο μηνιάτικα τα οποία προφανώς και θα πρέπει να διακανονιστούν, ενώ είναι προφανές ότι θα του ζητηθεί και μείωση των αποδοχών του στο δεύτερο έτος του συμβολαίου (κάπου μεταξύ 90-100 χιλιάδων ευρώ) και θα του γίνει μια συζήτηση για το ότι είναι δύσκολο να πληρώνεται… πρώτη του μηνός (όπως ο ίδιος απαιτούσε).

Προφανώς και αυτά τα δεδομένα είναι μάλλον αποτρεπτικά για τον ΜακΓκι, ωστόσο το θέμα μπαίνει στη… ζυγαριά για τον Αμερικανό από το τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του.

To Top