ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φεύγουν» και σήμερα τα διαρκείας! Ανοικτή ως τις 21.00 η μπουτίκ

Μια καλή ευκαιρία δίνεται σήμερα, με αφορμή την ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να «φύγουν» κι άλλα εισιτήρια διαρκείας και ο αριθμός τους να πλησιάσει τα 5.000!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για αυτό το λόγο η μπουτίκ του γηπέδου θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 21.00 για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος του Άρη που θα θέλει να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ο αριθμός των διαρκείας ξεπέρασε τα 4.300 και με τη σημερινή… εισβολή Αρειανών στο Χαριλάου αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Περίπου ένα μήνα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με την ΑΕΛ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (25 Ιουλίου), η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, ο κόσμος ετοιμάζεται για το πρώτο… ραντεβού του με την ομάδα, στη σημερινή ανοιχτή προπόνηση και περιμένει την έναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Ο στόχος που έθεσε ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν στα 12.000 διαρκείας ή να ξεπεράσει τα 10.000 για να γίνει το κάτι παραπάνω φέτος και όπως φαίνεται ο κόσμος ετοιμάζεται για το μεγάλο… ντου.

To Top