Η περιζήτητη σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες! (photos)

Η Ισπανία παραμιλάει με την μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως και η γυναίκα του δεν πάει πίσω.

Για τον σύζυγό της αυτό ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι: Καλύτερος παίκτης της Κολομβίας στο Μουντιάλ και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 6 γκολ (την Παρασκευή μάλιστα έλαβε το Χρυσό Παπούτσι) και σούπερ μεταγραφή που στοίχισε 80.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ουσιαστικά, ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του έναν πολύ τυχερό άνθρωπο.

Τώρα όμως αυτή η τύχη έρχεται και στη σύζυγό του, την πανέμορφη Ντανιέλα Οσπίνα (αδερφή του γκολκίπερ της εθνικής Κολομβίας, Νταβίντ). Η 22χρονη είναι επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα γήπεδα όταν έμεινε έγκυος στην κόρη τους, Σαλομέ, όμως με την άφιξη του Χάμες στην Ισπανία όλα δείχνουν πως πλησιάζει η ώρα και για τη δική της επιστροφή στα γήπεδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της μαδριλένικης Volley Playa προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την σύζυγο του νέου αστεριού της Ρεάλ Μαδρίτης για να της προτείνει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του.

Μίας ομάδας που εδρεύει στην περιοχή Βαγιέκας της Μαδρίτης και είναι η μοναδική της πρωτεύουσας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, με τον πρόεδρό της να πιστεύει ότι η Ντανιέλα Οσπίνα είναι ό,τι πρέπει για την άνοδο της ομάδας.

“Όταν έμεινα έγκυος αναγκάστηκα να σταματήσω αλλά έχω πρόθεση να επιστρέψω και να συνεχίσω την κανονική ζωή μου. Δεν θέλω να είμαι μόνο μία μητέρα που θα ασχολείται με τα οικιακά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες σε συνέντευξή της.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top