Κοινή ανακοίνωση όλων των συνδέσμων: “Ο Άρης θα επιβιώσει κόντρα σε όλο το σιχαμένο συρφετό σας”

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Άρη με την οποία επισημαίνουν την άμεση ανάγκη για να δοθεί λύση από την Πολιτεία, αλλά και χρόνος για να μπορέσει ο σύλλογος να εφαρμόσει την όποια απόφαση παρθεί!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Λαέ του ΑΡΗ, αδέρφια μας Αρειανοί.

Οι καταστάσεις τις οποίες βιώνει η αγαπημένη μας ομάδα είναι απίστευτες. Ψέματα και ίντριγκες κυριαρχούν σε όλο το φάσμα της οικογένειας του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0. Διαβάσαμε με έκπληξη το μεσημέρι την ανακοίνωση του Χάρη Παπαγεωργίου ο οποίος ψευδώς τόνισε ότι όλοι οι φορείς του ΑΡΗ συμφώνησαν τη συμμετοχή της ομάδας στη Β’ εθνική. Όλοι είδαμε την τοποθέτηση της ΚΜΑ και του κυρίου Άγγελου Μισυρλή λίγο αργότερα… Όλοι ξέρουμε ότι ο χρόνος πιέζει και κάποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ… Όλοι ξέρουμε ότι ο ΑΡΗΣ πέφτει για 5-6 εκατομμύρια και όχι για όσα μας λέτε εσείς ΨΕΥΤΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ… Όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα οδηγήθηκε εδώ με μαθηματική ακρίβεια… Όλοι ξέρουμε ποιοι φταίνε… Όλοι ξέρουμε τι έχετε στο μυαλό σας…

Ο ΑΡΗΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ! Κόντρα σε όλο το σιχαμένο συρφετό σας δηλώνουμε τα εξής…

Απαιτούμε:

-Την εξάντληση όλων των πιθανοτήτων για την όποια απόφαση είναι να παρθεί.

-Την ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ της πολιτείας στον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΧΡΟΝΟ!

-ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…

-Να κυνηγήσετε όλα τα λαμόγια που έφαγαν τα λεφτά του ΑΡΗ και όχι τον ΑΡΗ!

Προς όλους τους καταστροφείς έχουμε να πούμε το εξής… Σε ότι πάτε κόντρα θα είμαστε εκεί… Θα σας κυνηγήσουμε ενωμένοι ΟΛΟΙ μαζί σαν μια γροθιά και θα σας συντρίψουμε.

Υ.Γ. Ραντεβού στη Δ.Ε.Θ.

Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ

SUPER 3

Ιερολοχίτες

Club 1914

To Top