ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η περσινή προβληματική χρονιά, η δεύτερη ευκαιρία και η προσαρμογή…

Στα δύο τελευταία ματς του Άρη, αν κάποιος ξεχωρίζει από την γενικότερη μετριότητα, είναι ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου, ο οποίος παρότι προέρχεται από τον πάγκο, δίνει φρεσκάδα, σκοράρει και δείχνει ότι διανύει την καλύτερή του περίοδο στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή, που έδειχνε να μην μπαίνει εύκολα σε… καλούπι, αν και ο Νίκος Αναστόπουλος, μάλλον, τα έχει καταφέρει…

Δεν ήταν λίγες οι φορές, πέρσι όπου με τη συμπεριφορά του δημιούργησε προβλήματα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην μπορεί να “κουμαντάρει” ένα παίκτη που έφερε και στήριξε όσο κανείς ο ίδιος. Τα πειθαρχικά παραπτώματα του 23χρονου, έδειχναν ότι πολύ σύντομα θα αποτελούσε παρελθόν, παρά το γεγονός, ότι αγωνιστικά έδειξε κάποια καλά στοιχεία.

Το καλοκαίρι κι ενώ αρκετοί παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Σιντι Σανιά (επίσης αγαπημένος του Καλαϊτζίδη) αποχωρούσαν ο Ν΄Λουντούλου έδειχνε διατεθειμένος να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και να παραμείνει στην ομάδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα παρά την αβεβαιότητα με τον Καλαϊτζίδη να του δίνει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε.

Ακόμα και στην μετά-Κάλας εποχή ο Ν΄Λουντούλου δεν διαφοροποίησε την αρχική του απόφαση και όπως αποδεικνύεται φρόντισε να “κερδίσει” τον Νίκο Αναστόπουλο.

Όπως τόνισε και ο Γάλλος, ο κόουτς του Άρη τον εμπιστεύεται κάτι που του δίνει το απαραίτητο κίνητρο για να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ποιοτικότατο φετινό ρόστερ.

Μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως, ενώ οι εμφανίσεις του πλέον, γίνονται ολο και πιο ουσιαστικές.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος, αναφορικά με το μέλλον του και την συμπεριφορά που πρέπει να έχει και οπως αποδεικνύεται μεγάλο μερίδιο επιτυχίας σε αυτό, έχει και ο Νίκος Αναστόπουλος.

To Top