ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν΄Λουντούλου: “Eίναι η δουλειά μου να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα…”

 

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Κοζάνη, ήταν ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου, ο οποίος χάρις στο δεύτερο φετινό του τέρμα, χάρισε τη νίκη στους “κιτρινόμαυρους”, oι οποίοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, μίλησε για το χθεσινό αποτέλεσμα, δηλώνοντας ικανοποιημένος για την εμφάνιση του.

Αναλυτικά όσα είπε για…

… το παιχνίδι με την Κοζάνη: “Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Είμαι ικανοποιημένος απόλυτα που σκόραρα για δεύτερη φορά. Αυτή είναι η δουλειά μου και χαίρομαι που τα καταφέρνω”.

… το αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα και τον έχει βοηθήσει να είναι ακόμα καλύτερος: “Είχα μία συζήτηση με τον κόουτς και μου είπε ότι με εμπιστεύεται και με υπολογίζει. Έχει μία ομάδα με μεγάλο ρόστερ, ποιοτικούς παίκτες. Ξεκίνησα βασικός, αλλά δεν σκόραρα γι αυτό και έκατσα στη συνέχεια στον πάγκο. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα, να έρχομαι ως αλλαγή και να βοηθάω με αυτό τον τρόπο”.

… τον στόχο από εδώ και στο εξής: “Νίκες και μόνο νίκες. Αυτός είναι μοναδικός στόχος για την ομάδα φέτος. Είναι ευχάριστο που για μία ακόμα φορά είχαμε τόσο κόσμο στο πλευρό μας”.

Τέλος, ερωτώμενος για το αν το νέο του “λουκ” του έχει φέρει τύχη, τόνισε: “Αν διαπιστώσω ότι θα σκοράρω και για τρίτη φορά, τότε δεν θα το αλλάξω”.

To Top