Η πιθανή ανακοίνωση τελικού με προσκλήσεις και οι πιέσεις Ιβάν λόγω του… όπλου!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι εξαιρετικά πιθανό πλέον να ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα τελικό με προσκλήσεις για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Tο θέμα του τελικού με προσκλήσεις παραμένει μονόδρομος και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Αυτήν την στιγμή διαφαίνεται πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα ανακοινώσει μία τέτοια απόφαση για την προσεχή Δευτέρα. Η απόφαση δεν βγήκε την Παρασκευή (σ.σ. εάν και θα μπορούσε) με την πλευρά του Υφυπουργείου να περιμένει κάποια τελευταία δεδομένα από ΔΕΑΒ και Αστυνομία.

Στην παρούσα φάση πάντως εξακολουθεί να είναι το πιο πιθανό να πάμε σε επιλογή τελικού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με προσκλήσεις, δηλαδή πολύ λίγο κόσμο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, φοβούμενος το Grexit ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του B. Γραμμένου και της Ολ. Γεροβασίλη, «εγκλώβισε» τον Γ. Βασιλειάδη ώστε ο τελικός να γίνει σε άδειο γήπεδο.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας δεν θέλει τελικό παρουσία φιλάθλων. Γιατί; Πολύ απλά, γνωρίζουν στην Τούμπα ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τους οπαδούς τους, με αποτέλεσμα τυχόν επεισόδια να οδηγήσουν τη FIFA και την UEFA στο επαπειλούμενο εδώ και πολλούς μήνες Grexit. Την επιθυμία τους όμως αυτή δεν μπορούν να την εκφράσουν δημόσια. Ο λόγος; Θα έπρεπε μετά να «λογοδοτήσουν» στους φιλάθλους τους, με τους οποίους –όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν– δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να βρεθούν απέναντι.

Ακόμη και αν δεν γίνει το Grexit, φοβούνται τις ποινές από την Αθλητική Δικαιοσύνη, η οποία λόγω στελέχωσής της από τακτικούς δικαστές μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε φέτος με -2 βαθμούς, λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ήδη οργιάζει ένα μπαράζ επαφών, συζητήσεων και ζυμώσεων στο παρασκήνιο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αφού βρεθούν τα “εξιλαστήρια θύματα” για το παιχνίδι των εντυπώσεων, ο τελικός των δυο πρώην κολλητών επιχειρηματιών θα γίνει με προσκλήσεις…

Και η ζωή συνεχίζεται…

To Top