“Παγκόσμια ημέρα τερματοφύλακα να γίνουν τα γενέθλια του Κασίγιας”

Ο βοηθός προπονητή της Ατλέτικο, Χερμάν Μπούργος, ζήτησε η 20ή Μαΐου – γενέθλια του Ίκερ Κασίγιας – να καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα του τερματοφύλακα για να τιμηθεί ο 38χρονος Ισπανός, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο 38χρονος Ισπανός γκολκίπερ, Ίκερ Κασίγιας, αναρρώνει στο νοσοκομείο του Πόρτο μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη σε μεσοβδόμαδη προπόνηση των δράκων.

 Ο Ίβηρας σίγουρα δεν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του πορτογαλικού Βορρά στα εναπομείναντα ματς, ενώ πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο είναι να κρεμάσει τα γάντια του.

Ο Αργεντινός πρώην τερματοφύλακας και νυν βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο, Χερμάν Μπούργος, πρότεινε να καθιερωθεί η 20ή Μαΐου – τα γενέθλια του Ίκερ Κασίγιας – ως η παγκόσμια ημέρα του τερματοφύλακα για να τιμηθεί ο πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ και νυν της Πόρτο.

“Πρώτα από όλα εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Ίκερ Κασίγιας. Να καθιερωθεί η 20ή Μάη ως η “ημέρα του τερματοφύλακα”. Οι αφιερώσεις πρέπει να γίνονται εν ζωή”, υποστήριξε ο “Μόνο” (είχε βγει παλαιότερα νικητής στη μάχη με τον καρκίνο) πριν την αναμέτρηση των κολτσονέρος με την Εσπανιόλ.

To Top