Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/4, 19:30) κόντρα στον Άρη με μια προπόνηση και μετά το φινάλε, της θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άμραμπατ έχει τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα από την Παρασκευή, ενώ δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ο Μουκουντί. Παράλληλα, είναι νοκ άουτ Λιβάι και Στάνκοβιτς.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να βασιστεί στον Καμερουνέζο στόπερ ούτε για το συγκεκριμένο ματς, ο Κάλενς είναι το φαβορί για να βρεθεί στο πλευρό του Βίντα. Γενικότερα, η ενδεκάδα, η οποία ξεκίνησε στον εν λόγω αγώνα έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει και αυτήν την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω ματς, ο Αργεντινός τεχνικός είχε παρατάξει την ομάσα με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Κάλενς και Βίντα στα στόπερ, ενώ Ρότα και Χατζισαφί ήταν στα άκρα της άμυνας. Γιόνσον και Πινέδα ήταν στα χαφ, ενώ Ελίασον και Γκατσίνοβιτς βρέθηκαν στα άκρα με τον Τσούμπερ να πλαισιώνει τον Πόνσε.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν 2-3 αλλαγές, με τους Σιμάνσκι και Λιούμπιτσιτς να έχουν σοβαρές πιθανότητες για να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη…

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της στοχεύει σήμερα η ΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μάσιμο Καρέρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κρατήσουν το «μηδέν» αμυντικά, ώστε να χτίσουν πάνω σε αυτό το σκορ πρόκρισης.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπάρκα και Γαλανόπουλο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ωστόσο μπορεί να υπολογίζει στις σημαντικές επιστροφές των Λιβάγια και Βράνιες, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά και του Λόπες που αποθεραπεύτηκε.

Την πιθανή ενδεκάδα αποτελούν οι: Τσιντώτας – Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Μπακάκης – Κρίστισιτς, Σιμάνσκι – Λιβάγια, Μάνταλος, Βέρντε – Αραούχο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

O προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης για το αποψινό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπακασέτα – Μοράν, στον ανέτοιμο Αλμπάνη, φυσικά στον Λόπες, ενώ εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες έμειναν ο Τσιγκρίνσκι με τον Κλωναρίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Υπό αυτές τις συνθήκες και σύμφωνα με όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής:

Ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Γκάλο, αριστερά ο Χουλτ και στο κέντρο της άμυνας οι Λαμπρόπουλος – Οικονόμου (θέση διεκδικεί και ο Τσόσιτς). Στον άξονα οι Σιμόες – Γαλανόπουλος (παίζει γερά και ο Άλεφ), στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Μάνταλος με τον Μπογέ και στην επίθεση Λιβάγια – Πόνσε.

To Top