ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έφτασε η στιγμή για ένα -πραγματικά- μεγάλο αποτέλεσμα!

Ενώπιον μίας μεγάλης πρόκλησης είναι ο Άρης, που καλείται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη με ένα πραγματικά σπουδαίο αποτέλεσμα στις αποσκευές του!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σε ότι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, η σημερινή μέρα είναι η πιο σημαντική, μέχρι την… επόμενη! Από την στιγμή που ολοκλήρωσε την αυτοεξορία του ο σύλλογος στις χαμηλότερες κατηγορίες, επέστρεψε δυναμικά, διεκδικώντας και εξασφαλίζοντας την έξοδό του στην Ευρώπη. Και μάλιστα, φέτος, για δεύτερη σερί σεζόν.

Όμως, αν κάτι λείπει, είναι η πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου. Πέρσι βίωσε έναν αποκλεισμό-ντροπή από τους ομίλους της διοργάνωσης και φέτος μετρά ήδη δύο προκρίσεις, δείχνοντας απαράμιλλη αφοσίωση στον τελικό στόχο.

Είναι αυτή τη στιγμή στα ημιτελικά του θεσμού, κοιτά μόνο προς τον τελικό και φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ αποτέλεσμα εκτός έδρας. Το οποίο απαραίτητα μπορεί να μην είναι η νίκη, αλλά οποιοδήποτε άλλο θα διατηρήσει ακέραιες ή ενδεχομένως αυξήσει ακόμα περισσότερο τις υπάρχουσες πιθανότητές του για πρόκριση στον τελικό!

Ο κόσμος του Άρη έχει πολλά χρόνια να ζήσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Για την ακρίβεια, από την ευρωπαϊκή πορεία του 2010 μέχρι τους “32” του Europa League…

Και σήμερα του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, εκτός έδρας, στο αφιλόξενο πάντα για τον Άρη, ΟΑΚΑ.

Οι προϋποθέσεις για να συμβούν όλα όσα προαναφέραμε υπάρχουν. Μεγάλη δίψα ομάδας και κόσμου για την επιτυχία, η αγωνιστική εικόνα του Άρη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και φυσικά… ξένοι διαιτητές!

Και έχει ιδιαίτερη σημασία που τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στο VAR, οι διαιτητές είναι από την Πορτογαλία. Ή για την ακρίβεια, να το θέσουμε καλύτερα, δεν είναι από την… Ελλάδα!

Όλα ξεκινούν από την βάση του 50-50. Και όχι από το 20-80 που είδαμε στο Άρης-ΑΕΚ του πρωταθλήματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τους Έλληνες διαιτητές, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο φετινός Άρης έχει αποδείξει ότι στα ντέρμπι έχει τον τρόπο και να αμύνεται, αλλά και να σκοράρει. Αν κάπου την πάτησε στο πρωτάθλημα, ήταν στα παιχνίδια με ομάδες κατώτερου επιπέδου. Επομένως, αυτό που πρέπει να τον φοβίζει, δεν είναι τόσο η ΑΕΚ και η βελτίωσή της το τελευταίο διάστημα με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, αλλά ο κακός του εαυτός…

 

 

 

 

 

 

 

To Top