ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα που θα ρίξει στην “μάχη” του ΟΑΚΑ ο Ένινγκ

Επιστροφή στην… κανονικότητα σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα από τον Μίχαελ Ένινγκ, που είχε την δυνατότητα ενόψει του σημερινού μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς του, την περασμένη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός είχε αφήσει εκτός αποστολής του Βέλεθ, Κόρχουτ, Ιντέγε, Δεληζήση και Ιντέγε, ενώ στο ημίχρονο έκανε αλλαγή τους Λάρσον-Γκάμα. Άπαντες, όμως, είναι σήμερα στην διάθεσή του, με τον ίδιο να επιλέγει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την ενδεκάδα που έφερε τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου και του χάρισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σε σχηματισμό 4-4-1-1, στο τέρμα για τον Άρη θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάι Κόρχουτ, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο, Χαβιέ Ματίγια-Λούκας Σάσα, ενώ στην επίθεση, στις δύο πτέρυγες, ο Γιάννης Φετφατζίδης δεξιά με τον Μπρούνο Γκάμα αριστερά.

Ο Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή, με τον Ντάνιελ Λάρσον, λίγο πιο πίσω του για να παλέψουν για το γκολ, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη απόψε ο Άρης!

To Top