ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθαρό μυαλό, υπομονή, πάθος και… βάλε γκολ!

Αν είχε στο πλευρό του σήμερα τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ ο Άρης είναι βέβαιο πως θα ακουγόταν από τις εξέδρες το… “Αρειανάρα βάλε ένα γκολ” ή το “Βάλε γκολ, βάλε γκολ, Άρη είμαι γκολ…”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Διότι αυτό που χρειάζεται ξεκάθαρα σήμερα ο Άρης για να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου είναι καθαρό μυαλό, υπομονή στο παιχνίδι του, πάθος αλλά και… γκολ!

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Άρη απέναντι στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα, είναι να έχει στις αποσκευές του το βράδυ για την Θεσσαλονίκη το εκτός έδρας γκολ, το οποίο σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνά της, που η αλήθεια είναι πως έχει βελτιωθεί σημαντικά με τον Ιταλό προπονητή και από την άλλη να σκοράρει κατά του Άρη για να έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Χώροι για τον Άρη στο σημερινό ματς θα δημιουργηθούν, αρκεί οι “κιτρινόμαυροι” να έχουν το καθαρό μυαλό να τους εκμεταλλευτούν, να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια ώστε να φτάσουν στο γκολ.

Έχουν αποδείξει στο Πρωτάθλημα πως μπορούν να το κάνουν και μάλιστα σε εξαιρετικό επίπεδο. Κάτι ανάλογο είναι σημαντικό πολύ να συμβεί και σήμερα…

To Top