ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το μαχαίρι στα δόντια στο ΟΑΚΑ για το πρώτο βήμα προς τον τελικό! (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Η πιο μεγάλη στιγμή, μέχρι την… επόμενη! Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 18:30, Cosmote Sport 2) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει την δυνατότητα στην ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης” να “κλειδώσει” και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Για τον Άρη είναι εξαιρετικά σημαντικό σήμερα να πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ και φυσικά να μην ηττηθεί από τον αντίπαλό του. Ο Μίχαελ Ένινγκ το γνωρίζει γι αυτό και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του του για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόσμο της, που χθες την “ντόπαρε” τόσο σε προπόνηση και αεροδρόμιο “Μακεδονία” κατά την αναχώρησή της για την Αθήνα.

Στα θετικά για τον Γερμανό προπονητή το γεγονός πως άπαντες είναι στην διάθεσή του, γι αυτό και ο ίδιος πήρε μαζί του στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές, προκειμένου για ψυχολογικούς λόγους να έχει όλη την ομάδα μαζί στην Αθήνα.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Ideye, Larsson, Bruno Gama, Lucas Sasha, Diguiny, Matilla, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ ορίστηκε να διευθύνει ο 40χρονος Πορτογάλος Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας, κατηγορίας Elite της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρουί Λιτσίνιο, Πάουλο Σοάρες, 4ο τον Τσαγκαράκη

Στο VAR τους επίσης Πορτογάλους Τιάγκο Μαρτίνς και Πέδρο Μότα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

To Top