ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό!

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την σημερινή ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, τους Ματέο Γκαρσία και Ματίγια, έχοντας κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα.

Όλα δείχνουν πως ο Κουέστα θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Σούντγκρεν και Γκάνεα να παραμένουν στο αρχικό σχήμα, ειδικά μετά την εμφάνιση του δεύτερου, στο τελευταίο ματς, απέναντι στον Ατρόμητο.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, πολύ δύσκολα να υπάρξει διαφοροποίηση, με τον Δεληζήση να είναι στο πλευρό του Ροζ.

Στην μεσαία γραμμή, απόντος και του Ματίγια, Σάσα και Τζέγκο, θα παραμείνουν για ένα ακόμα ματς ως το δίδυμο στα χαφ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Μαντσίνι διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης, καθώς Γκάμα και Μπερτόγλιο είναι σίγουροι για την αριστερή πτέρυγα και την θέση πίσω από τον φορ αντίστοιχα. Για τα δεξιά της επίθεσης, ο Ματέο είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, με τον Σίλβα να διεκδικεί την θέση από τον Μπρούνο που έπαιξε βασικός κόντρα στον Ατρόμητο. Ενδεχομένως, στη θέση αυτή να παίξει και ο Μαντσίνι, με έναν εκ των Μήτρογλου ή Μάνου να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

To Top