Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Άρη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr “οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη κάτι που γίνεται αντιληπτό εύκολα εάν κάποιος αφουγκραστεί το κλίμα στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σα και τον Βαλμπουενά για να τους ξεκουράσει, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Σεμέντο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Οι πρώτες σκέψεις που κάνει ο Μαρτίνς για την 11άδα είναι, σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Τζολάκη να παίρνει τη θέση του βασικού, Σα, και τους Παπασταθόπουλο, Μπα να είναι βασικοί για να… χτίσουν χημεία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας χωρίς τον Σεμέντο.

Ανδρούτσος και Χολέμπας θα είναι στα άκρα. Εμβιλά και Μπουχαλάκης σε ρόλο αμυντικών χαφ, μπροστά τους οι Μασούρας, Μπρούμα, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Με νέα πρόσωπα και αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς, ώστε να ξεκουραστούν ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και με τη Γουλβς για τη ρεβάνς των «16» του Europa League.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Σισέ και Γκασπάρ.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Καφού και Μπουχαλάκης. Δεξιά θα είναι ο Φορτούνης, αριστερά ο Λοβέρα και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Μπρούνο και Βαλμπουενά. Εκτός έμειναν οι Σα, Γκιγέρμε, Τσιμίκας, Μπα και Ελ Αραμπί.

To Top