Η πιο κρίσιμη βδομάδα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του μπασκετικού Άρη!

Μια βδομάδα πολύ κρίσιμη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Άρη ξεκινάει σήμερα και οι κίτρινοι ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της θα έχουν γίνει όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους.

Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την FIBA και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα σταλούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε διακανονισμούς με όλους όσοι προσέφυγαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, εκτός του Άαρον Μάιλς.

Η ΚΑΕ θα ενημερώσει επισήμως την FIBA για τις συμφωνίες και θα ζητήσει να επιληφθεί η ίδια την υπόθεση Μάιλς, ίσως ορίζοντας αυτή έναν διακανονισμό και έναν τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων, τα οποία η πλευρά του Αμερικανού ζητάει άμεσα!

Το ιδανικό σενάριο θα είναι η FIBA να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Άρη, αφού πρώτα θα έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν διακανονισμοί για όλες τις άλλες υποθέσεις, και να δώσει εντολή για άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Αυτό ουσιαστικά θα ξεκλειδώσει και το θέμα προπονητή και φυσικά των μεταγραφικών κινήσεων, αφού αυτές θα μπορούν να γίνουν χωρίς περιορισμούς.

 

To Top