Ο Άρης επιχειρεί να αποκτήσει τον 16χρονο Χρηστίδη από τον Μαντουλίδη!

Ο Άρης δεν μπόρεσε να πείσει τον Κώστα Μήτογλου να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά συνεχίζει στην ίδια λογική (και με το ίδιο ρίσκο), την απόκτηση παικτών κάτω των 18 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κίτρινοι επιχειρούν να αποκτήσουν τον 16χρονο σέντερ του Μαντουλίδη, Βασίλη Χρηστίδη, MVP του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων!

Ο Χρηστίδης είναι γεννημένος το 1998, πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 16 του χρόνια. Έχει ύψος 2,04μ. και αγωνίζεται ως σέντερ στον Μαντουλίδη. Με 136 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η ομάδα των εκπαιδευτηρίων.

Οι κίτρινοι έχουν βρει έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον Μαντουλίδη και προσπαθούν, παρότι δεν έχουν πολλές οικονομικές δυνατότητες, να αποκτήσουν τον Χρηστίδη που θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του (γεν. 1998). Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός τις περασμένες ημέρες σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά προς το παρόν ο παίκτης ανήκει στον Μαντουλίδη και οι κίτρινοι θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να τον αποκτήσουν.

 

To Top