“Η πιο κρίσιμη περίοδος για Τακόνι”! Τι λένε οι γιατροί μετά το εγκεφαλικό

O Στέφανο Τακόνι εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από το ανεύρυσμα που υπέστη στις 23 Απριλίου, με τον διευθυντή του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια να χαρακτηρίζει κρίσιμες τις επόμενες ημέρες.

Ο κόσμος του ιταλικού ποδοσφαίρου μούδιασε στις 23 Απριλίου όταν έγινε γνωστό πως ο Στέφανο Τακόνι χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο στην Αλεσάντρια στις 23 Απριλίου, με τον Ιταλό παλαίμαχο πορτιέρε να έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος.

Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής του εκεί, η κατάστασή του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη, με τον διευθυντή του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια, Αντρέα Μπαρμπανέρα, να κάνει δηλώσεις την Τετάρτη (4/5) και να κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα περίπλοκη περίοδος όσον αφορά στον παλαίμαχο παίκτη.

“Ως συνέπεια αυτού που συνέβη και όπως αναμενόταν, λόγω της φυσιολογικής πορείας αυτής της παθολογίας, ο ασθενής διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο.

Η ιατρική ομάδα μας συνεχίζει τη φαρμακολογική θεραπεία για την αντιμετώπισή της, αλλά η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Είναι στην πραγματικότητα η πιο περίπλοκη φάση που μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα τόσο με θετική όσο και με αρνητική έννοια δυστυχώς. Ο Στέφανο συνεχίζει να αγωνίζεται. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top