Μέτοχος σε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών ο Κέβιν Ντουράντ

Μια νέα προοπτική άνοιξε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στον τομέα των επενδύσεων, καθώς πλέον έγινε μέτοχος στην Gotham FC, που αγωνίζεται στο NWSL.

Ο Κέβιν Ντουράντ δείχνει πως δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την πορεία της καριέρας του στα παρκέ, αλλά φροντίζει να κοιτάει την ζωή και από διαφορετικούς τρόπους. Αυτή τη φορά φρόντισε να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου, λίγο διαφορετικά.

Ο KD είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας 35V, μαζί με τον Ριτς Κλίναν. Η εταιρεία αυτή αποφάσισε να αγοράσει πακέτο μετοχών στην ομάδα Gotham FC, που αγωνίζεται στο NWSL. Πρόκειται για την πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών στις ΗΠΑ, το αντίστοιχο MLS για την ακρίβεια.

Ο Ντουράντ πλέον έγινε μέλος του γκρουπ ιδιοκτητών της ομάδας από τη Νέα Υόρκη, μπαίνοντας δυναμικά πλέον και σε έναν άλο χώρο, όπου αναμένεται να προσφέρει με τον δικό του τρόπο. Δείγμα του ότι πλέον δεν σκέφτεται μόνο την αγωνιστική παρουσία του στους Μπρούκλιν Νετς, αλλά και την ζωή μετά την πορεία στις 4 γραμμές του παρκέ.

Άλλωστε ο Ντουράντ βαδίζει στο 34ο έτος της ηλικίας του, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και έχοντας μερικά ακόμα χρόνια καλού μπάσκετ φροντίζει να διευρύνει τους ορίζοντές του και να εστιάζει και σε άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Οι επενδύσεις είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

To Top