Η πληγωμένη περηφάνια του Λόντσαρ!

O Ζόραν Λόντσαρ επέστρεψε στο “δεύτερο σπίτι” του, το γήπεδο Χαριλάου και είδε τον Άρη κόντρα στην Καλλονή. Ο Σέρβος, πρώην επιθετικός παίκτης των κίτρινων, ήρθε στη Ελλάδα για διακοπές και δεν έχασε την ευκαιρία να δει, από κοντά τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Λόντσαρ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, δηλώνοντας τα εξής στο ημίχρονο:

“Πάντα είμαι περήφανος για τον Αρη, αν και έχω αρκετά χρόνια να έρθω στο γήπεδο. Δυστυχώς, η ομάδα είναι πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά πιστεύω στο δεύτερο μισό θα παίξει καλύτερα και θα διώξει το άγχος που έχει. Κρίμα που χάσανε ένα ημίχρονο, αλλά πιστεύω να μπουν και να κερδίσουν.

Για το λόγο που ήρθε στη Θεσσαλονίκη: “Ηρθα για διακοπές. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, ως τεχνικός διευθυντής. Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, αλλά τώρα έχει διακοπή.

Οσο μπορώ, παρακολουθώ τον Αρη και τις εξελίξεις, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξέρω λεπτομέρειες. Θα επαναλάβω, πάντως, ότι γι` αυτό που είμαι -πάντα- περήφανος στον Άρη είναι ο κόσμος του”.

Για τον αν θα έρθει -και πάλι- στη Θεσσαλονίκη:  “Νομίζω ότι θα με ξαναδείτε σύντομα. Άλλωστε, λόγω της δουλειάς μου, πρέπει να κάνω αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό”.

Βέβαια αποχωρώντας από το γήπεδο και μετά το πικρό 0-2 δεν έκρυψε ότι η περηφάνια για την ομάδα είχε πληγωθεί! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι κίτρινοι έχασαν το παιχνίδι και σε συζητήσεις του με ανθρώπους του Άρη έδειχνε την πικρία και δυσαρέσκειά του.

To Top