Ψυχρολουσία, μπέρδεμα και απρόσμενη ήττα (0-2) από την Καλλονή!

Ο Άρης δεν ξεπέρασε το… σοκ του ξαφνικού γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην προσπάθειά του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, περισσότερο την μπέρδεψε και οι κίτρινοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έφυγαν με ήττα. Έχασαν με 0-2 από την Καλλονή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, προβληματίζοντας τους πάντες…

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν με καλό ρυθμό τον αγώνα και μόλις στο τρίτο λεπτό είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά το σουτ του Έλσνερ πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Σιδεράκη.

Η ψυχρολουσία ήρθε στο 11′ όταν από ένα φάουλ του Λεοζίνιο από τα δεξιά, ο Αναστασιάδης εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Διούδη και με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Πέρασαν 28 λεπτά για να μπορέσει ο Άρης να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Καλλονής, όταν στο 39′ ο Σταυρόπουλος με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μανιά, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σιδεράκης. Στο 44′ το σουτ του Τάτου απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας της Καλλονής και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Άρη ως προς την κατοχή μπάλας και το έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά ελάχιστες στιγμές ήταν αυτές που ανησύχησαν την εστία της Καλλονής. Ο Χατζηνικολάου θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του πέρασε στο παιχνίδι τον Αγγελούδη αντί του Έλσνερ και τον Κοτσαρίδη αντί του Τσουμάνη, όμως οι συνεχείς εσωτερικές αλλαγές περισσότερο μπέρδεψαν, παρά βοήθησαν τους κίτρινους για να φτάσουν στην ισοφάριση, που είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 57′ όταν σε σύγχυση της άμυνας των φιλοξενούμενων Μανιάς και Τάτος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Καλλονή στο 65′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με την κεφαλιά του Καζάκη που έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του Διούδη και από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή φάση στο παιχνίδι.

Ο Τάτος δεν ήταν τόσο δραστήριος όσο στο πρώτο ημίχρονο, ο Ουντότζι δεν απείλησε, ήταν σε κακή μέρα, όπως και ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις φάσεις που ήταν σε θέση να σκοράρει.

Σαν να μην έφτανε η αναποτελεσματικότητα των κίτρινων, ήρθε και η κόντρα επίθεση στο 93′ για την Καλλονή με τον Λεοζίνιο να βγάζει μόνο του τον Γκαρσία και αυτός με πλασέ έκανε το 0-2…

ΑΡΗΣ (Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73′ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (60′ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58′ Αγγελούδης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο (84′ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (88′ Γάλας), Καζάκης (78′ Σιλιγαρδάκης).

 

To Top