Η πληρωμένη απάντηση του Κλοπ στον Μουρίνιο

Σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο “η Λίβερπουλ πρέπει να κερδίσει την Premier League για να δικαιολογήσει τις 175 εκατ. λίρες που ξόδεψε για μεταγραφές”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε τα γνωστά mind games για να βάλει σε πίεση τους “κόκκινους” του Μέρσεσαϊντ, κάνοντας αναφορά στα χρήματα που κόστισαν οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ,  Άλισον Μπέκερ, Ναμπί Κεϊτά, Φαμπίνιο και Σέρτζαν Σατσίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φύλαγε μια πληρωμένη απάντηση στον Μουρίνιο: “Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους στη ζωή μου είναι να κάνω τον Ζοζέ να γελάει – δεν συμβαίνει συχνά!”, τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

“Δεν πιστεύω καν ότι πρόκειται για mind game, νομίζω είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν θα μιλούσα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν με ρωτούσε κάποιος. Δεν έχω πρόβλημα με όσα λέει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Αν είναι χαρούμενος για τις μεταγραφές μας, ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πως οι μεταγραφές δεν σημαίνουν ότι αυτομάτως κερδίζεις τρόπαια. Αν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα; Δε νομίζω. Αν θα απολυθώ εφόσον δεν κατακτήσουμε την Premier League; Θα εξαρτηθεί από το ποδόσφαιρο που παίζουμε”, ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (28/7) στο International Champions Cup.

To Top