Η πορεία για την 6αδα: Πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, αλλά και μια νίκη παραπάνω θα χρειαστεί ο Άρης

Μια νίκη περισσότερη θα πρέπει να κάνει ο Άρης από τον Απόλλωνα Πατρών, αν θέλει να κατακτήσει την 6η θέση στην κανονική διάρκεια. Οι κίτρινοι θεωρητικά έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα, αν και αγωνίζονται με όλες τις ομάδες που παλεύουν να σωθούν και αυτό ενδεχομένως θα παίξει κάποιο ρόλο ως το φινάλε.

Σήμερα, μετά από 19 αγώνες, ο Άρης και ο Απόλλων συγκατοικούν στην 6η θέση, αλλά οι Πατρινοί έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, γιατί κέρδισαν με 11 πόντους και έχασαν (χθες) με 4 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης πρέπει να κάνει μια νίκη περισσότερη στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, για να καταφέρει να πάρει την 6η θέση.

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα μοιάζει – και είναι – πιο δύσκολο από του Άρη. Ο Απόλλων παίζει με περισσότερες ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν στην βαθμολογία (Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό), ο Άρης παίζει με πέντε ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτόν (ΚΑΟΔ, Καβάλα, Ίκαρος, Περιστέρι, Κολοσσός), αλλά σχεδόν όλες παλεύουν να σωθούν. Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και πότε θα γίνουν οι αγώνες, γιατί μια ενδιαφερόμενη ομάδα σήμερα, μπορεί να είναι… αδιάφορη όταν θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Άρης

Απόλλων Πατρών – Ρέθυμνο

21η αγωνιστική

Άρης – Ολυμπιακός

Ηλυσιακός – Απόλλων Πατρών

22η αγωνιστική

Ίκαρος – Άρης

Απόλλων Πατρών – Πανελευσινιακός

23η αγωνιστική

Άρης – ΚΑΟΔ

Πανιώνιος – Απόλλων Πατρών

24η αγωνιστική

Περιστέρι – Άρης

Απόλλων Πατρών – Παναθηναϊκός

25η αγωνιστική

Άρης – Καβάλα

Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ

26η αγωνιστική

Κολοσσός – Άρης

Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών

To Top