ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρεμούρα και η λάσπη από τον… Πειραιά με στόχο Θόδωρο και Ειρήνη Καρυπίδη

Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει, τελευταία, τα media… «ερυθρόλευκων αποχρώσεων» με τον Θόδωρο και την Ειρήνη Καρυπίδη.

Με δημοσιεύματα που απέχουν… χιλιόμετρα από την πραγματικότητα, επιχειρούν κάθε λίγο και λιγάκι, να σπιλώσουν το όνομά τους και να τους πλήξουν επιχειρηματικά, επειδή φέτος ο Άρης -όπως κάνει πάντα στα 109 χρόνια της ιστορίας του – παίζει για την ιστορία του κι έκανε το… «λάθος» να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στις τέσσερις γραμμές και να του στερήσει το πρωτάθλημα.

Οι… παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν, όμως, τα κίνητρα των «ερυθρόλευκων» δημοσιευμάτων. Οπως φυσικά και τον απώτερο σκοπό τους. Οι πρακτικές τους, άλλωστε, είναι γνωστές χρόνια τώρα, μόνο που στο τέλος η λάσπη που πετάνε στον ανεμιστήρα επιστρέφει στους ίδιους. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα…

Εξάλλου, το παραδέχτηκε πρόσφατα το «δεξί χέρι» του Βαγγέλη στον Θόδωρο Καρυπίδη, σε μία συνάντηση που είχαν τυχαία στο lounge της Aegean, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Τι να κάνω Θόδωρε; Ο μεγάλος με βάζει να τα γράφω…» ομολόγησε ευθαρσώς στον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ Άρης, ο μεγαλοεκδότης Γιάννης -το δεξί χέρι του Βαγγέλη-.

Το θράσος τους απύθμενο. Φτάνουν στο σημείο ακόμη και να τηλεφωνούν σε Δημάρχους της Βόρειας Ελλάδας απειλώντας τους -άκουσον άκουσον- να μην είναι συνομιλητές με τον Θόδωρο και την Ειρήνη, αλλιώς… «θα δείτε τι πάθετε».

Εχουν γνώσει οι φύλακες, προφανώς… Όλα αυτά θα καταρρεύσουν σύντομα, όταν κληθούν να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Η συνέχεια θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα….

To Top