ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο “κόλπο” για Πάλμα και η ΑΕΚ, δεν επιβεβαιώνεται πρόταση στον Άρη

Ο Λουίς Πάλμα αποτελεί – όχι άδικα – το μεταγραφικό μήλο της έριδας με προτάσεις από το εξωτερικό, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει στα “θέλω” του Άρη.

Σήμερα είναι γεγονός ότι από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τονίζεται ότι η αθηναϊκή ομάδα μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για την απόκτηση του επιθετικού από την Ονδούρα. Δημοσιεύματα σήμερα και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», αναφέρεται ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, δίχως να υπεισέρχεται σε περισσότερες πληροφορίες, δηλαδή για τα χρήματα που πιθανόν να προσφέρονται.

Για την απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ άναψε το «πράσινο φως» ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είχε παρακολουθήσει από κοντά τις δυνατότητές του στα παιχνίδια με τον Άρη, και θεωρεί πως θα δώσει επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρόταση της ΑΕΚ εμπεριέχει μόνο χρήματα, που δεν φτάνουν τα «θέλω» των κιτρινόμαυρων (5.000.000 ευρώ), αλλά πρόκειται για μία δελεαστική προσφορά και πρόκειται να γίνει συζήτηση για έμψυχα ανταλλάγματα.

Το θέμα επισήμως δεν επιβεβαιώνεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υφίσταται ενδιαφέρον από την αθηναϊκή ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι για τον Πάλμα, έχει κρατήσει ποσοστό και η προηγούμενη ομάδα του στην Ονδούρα η Βίντα, καθώς και ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί, δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης και είναι αυτός που θα αποφασίσει τι είναι αυτό που συμφέρει τον Άρη αλλά και τον παίκτη, αφού διατηρεί πολύ καλή σχέση και με τον εκπρόσωπο του.

To Top