Η προσπάθεια επιβίωσης

Από το μέλος της ΚΜΑ και πρόσφατα παραιτηθέντα αναπληρωματικό μέλος του δ.σ. του φορέα Πέτρου Γαβριηλίδη, πήραμε μια ενημερωτική επιστολή σχετικά με την προσπάθεια επιβίωσης των «Α.Ν. 9,87».

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

«Περιμέναμε να περάσουν ακριβώς 24 ώρες ώστε να ενημερώσουμε τους ακροατές και τους φίλους του 9,87 για την εξέλιξη διάσωσης του ραδιοφώνου μέσω της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27/12) σε ξενοδοχείο της πόλης, εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σκοπός μας; Να διαπιστώσουμε αν η συγκεκριμένη είδηση θα αναπαραχθεί από τα τοπικά, κυρίως, και όχι μόνο Μέσα ενημέρωσης, καθώς αποτελεί κάτι παραπάνω από μία ιδιωτική πρωτοβουλία αφού φέρει τη σφραγίδα απλών φίλων του ραδιοφώνου και φιλάθλων του Άρη.
Όπως όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια που «αποκλειστικά» των «Α.Ν.» πέρασαν στα… ψιλά, έτσι και τώρα δεν κρίθηκε απαραίτητο από κανέναν σε αυτή την πόλη, κίτρινων και όχι μόνο αποχρώσεων, να γίνει αναφορά για την προσπάθεια επαναλειτουργίας του 9,87 μέσω αυτοχρηματοδοτούμενης διαχείρισης γεγονός που για εμάς αποτελεί πλέον την πιο τρανή απόδειξη πως τα «Αθλητικά Νέα» δεν ενοχλούν λόγω της… ιδιοκτησίας τους αλλά της ιδιοσυγκρασίας τους, της ταυτότητας και της πολιτικής τους.

 

Όπως και να ΄χει, όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην συγκινητική προσπάθεια επαναλειτουργίας του 9,87 μέσω της συνδρομής του κόσμου, η παρουσία του οποίου ξεπέρασε τα 250 άτομα, γεμίζοντας με ενθουσιασμό την ομάδα δράσης που τρέχει το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα. Αναλύθηκαν τα δεδομένα του πρότζεκτ, οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, η πολιτική και η φιλοσοφία του Μέσου καθώς και οι δυσκολίες που θα προκύψουν στο μέλλον. Ο κόσμος με τη σειρά του μετέφερε τις απορίες του, πήρε απαντήσεις ενώ θα του δοθεί η ευκαιρία μέσω διαδικτύου αλλά και του athlitikanea.gr να θέσει ακόμη περισσότερες ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αυτή η ραδιοφωνική «παρέα» που κράτησε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια ψηλά το φρόνημα και την υπερηφάνια όλων όσων αγαπούν την αλήθεια.

 

Μετά τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα η ομάδα δράσης (έτσι έχει ονομαστεί το ”συμβούλιο” των ανθρώπων που ”τρέχει” το εγχείρημα) συγκεντρώθηκε για να αξιολογήσει τα πρώτα δεδομένα. Οι προεγγραφές των φίλων για την μηνιαία συνδρομή έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό, γεγονός που έκανε τους πάντες να χαμογελούν και να πιστεύουν πως θα πρέπει να συνεχίσουν το πειραματικό αυτό πλάνο διάσωσης του 9,87. Ετσι, αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία ενός Φορέα νομικού προσώπου ο οποίος θα είναι και ο απόλυτα υπεύθυνος για την συγκέντρωση και διαχείριση των χρημάτων αλλά και του όλου πρότζεκτ. Επίσης, ΑΠΑΝΤΕΣ θα μπορούν να απευθύνονται στο [email protected] και να θέτουν τις απορίες τους και τις θέσεις τους ή ακόμη και να αφήνουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) ώστε να επικοινωνεί η ομάδα δράσης μαζί τους σχετικά με τη συνδρομή και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα «Αθλητικά Νέα» θα επιστρέψουν στον «αέρα» την άλλη Πέμπτη και για κάποιες ώρες ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο για την πορεία του όλου εγχειρήματος. Σε λίγες ώρες μάλιστα θα ανέβει ολόκληρη η εκδήλωση στο athlitikanea.gr καθώς οι υπεύθυνοι μερίμνησαν ώστε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της όλης εκδήλωσης».

 

To Top