Το πρόβλημα του Αγκάνθο «πονάει» όλον τον Άρη

 Ο Νταβίντ Αγκάνθο ακολούθησε για ακόμα μια μέρα, την πρώτη μέρα του 2013, ατομικό πρόγραμμα και σε συνδυασμό με την αγωγή που ακολουθεί εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην 11άδα των κίτρινων στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με άλλα λόγια, όλα δείχνουν, ότι χάνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο!

Το οστικό οίδημα που ταλαιπωρεί τον Ισπανό επιθετικό στο γόνατο, απαιτεί συντηρητική εκγύμναση, φυσιοθεραπείες, ασκήσεις ενδυνάμωσης και φαρμακευτική αγωγή. Χρόνο, δηλαδή…

Ο Αγκάνθο αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού, δεν είχε κάνει προετοιμασία με τους κίτρινους, η κατάσταση του επιβαρύνθηκε από τα συνεχή παιχνίδια και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Το πρόβλημα του «πονάει» όλον τον Άρη. Ο Ισπανός έχει να σκοράρει από τις 5 Νοεμβρίου με τη Βέροια. Από τότε οι κίτρινοι έδωσαν έξι αγώνες, τους δυο για το κύπελλο. Ο Αγκάνθο έπαιξε μόνο σε δυο με Γιάννινα και Πανθρακικό. Στην Κομοτηνή αντικαταστάθηκε στο62’. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε.

Κατά μια συγκυρία, ο Άρης έχει να κερδίσει από τον αγώνα με τη Βέροια, το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Αγκάνθο ήταν 100% έτοιμος και αποτελεσματικός.

Στο φετινό ρόστερ του Άρη, ο Ισπανός είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα και η απουσία του, μειώνει την αγωνιστική του ισχύ.

Το πρόβλημα του Αγκάνθο είναι μια πραγματικότητα. “Πονάει” και προβληματίζει όλον τον Άρη.

 

 

To Top