Η προσφυγή του… “ευαίσθητου” Κουλουχέρη και άλλων οκτώ!

Εννιά υποθέσεις προσφυγών θα εκδικαστούν σήμερα, όλες κατά του Άρη και το νομικό επιτελείο των κίτρινων έχει πολλή δουλειά στα δικαστήρια!

Σήμερα είναι προγραμματισμένο να εκδικαστούν σε δεύτερο βαθμό οι προσφυγές των Μιχάλη Σηφάκη (του επιδικάστηκαν 988.000 ευρώ πρωτόδικα), Νάτσο Γκαρσία (του επιδικάστηκαν 750.000 ευρώ) και του Γιώργου Κατίδη (δικαιώθηκε ο Άρης), ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ.

Επίσης, ο Κάρλος Τόχα επειδή δεν εισέπραξε την δόση των 100.000 ευρώ από τα 373.000 (!) που συνολικά του οφείλονται, ζήτησε επιβολή των ποινών που προβλέπονται, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει απόφαση μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης ζητάει την αφαίρεση βαθμών, γιατί δεν έχουν πληρωθεί τρεις δόσεις του διακανονισμού (Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου). Χθες πάντως ξεπέρασε τον εαυτό του, όταν έδειξε ότι έχει παρεξηγήσει την έννοια του επαγγελματισμού. Είναι πραγματικά ντροπή η χθεσινή συμπεριφορά ειδικά του συγκεκριμένου παίκτη και ειδικά στην φάση που χτύπησε τον Γιαννιώτα, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο από το χτύπημα που κόστισε την κόκκινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο.

Χθες στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε ο δικηγόρος του παίκτη, o Αργύρης Λίβας (εκπροσωπεί και τον Νάτσο Γκαρσία) με τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη τα είπαν. Δεν βρέθηκε όμως λύση. Νέα προσέγγιση βα επιχειρηθεί και σήμερα πριν την εκδίκαση της αίτησης με την ελπίδα ότι η πλευρά του παίκτη θα δεχθεί να πάρει τις 30.000 ευρω και να συναινέσει σε ένα νέο διακανονισμό και να παραιτηθεί από αυτόν που έχει ορίσει η επιτροπή (δηλαδή 26.000 ευρώ μηνιαίως). Εκτός κι αν ο Κουλουχέρης θέλει να δείξει ότι μπορεί να… ξεπεράσει τον εαυτό του, αυτόν που έδειξε χθες στο γήπεδο… 

Επίσης, προσφυγή έχει κάνει και ο Οδυσσέας Αναγέννησης ζητώντας τροφεία για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, ενώ προσφυγές έχουν κάνει και οι εκπρόσωπο των Σανκαρέ και Φατί, κ.κ. Λυπημένος, Σόουζα και Νικολάου, οι οποίοι ζητούν τις προμήθειές τους.

Τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

To Top