Χουάνμα αξίας… 300.000 ευρώ για πέντε αγώνες!

Η είδηση της συμφωνίας του Χουάνμα Μπαρέρα με την Καρταχένα έφερε στο φως μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που αφορά τον Άρη, η οποία εφόσον ευσταθεί δείχνει το τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ και το πώς έφτασε η ομάδα να βαδίζει σήμερα σε τεντωμένο σχοινί.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν, λοιπόν, στα ρεπορτάζ τους για τον Χουάνμα, ότι “ο Άρης πλήρωσε στην Αλκορκόν, για να τον αποκτήσει με μεταγραφή το ποσό των 300.000 ευρώ”!

Ο Χουάνμα ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2010, υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αλλά οι κίτρινοι για να αποκτήσουν τον Ισπανό πορτιέρο δαπάνησαν 300.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα γράφει τις τελευταίες μέρες ο Ισπανικός Τύπος!

Ελπίζουμε να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ή για ανυπόστατες πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Διαφορετικά θα πρόκειται για μια ακόμη σπατάλη και κακοδιαχείριση σε βάρος του συλλόγου, τη στιγμή που από το 2010 κι έπειτα η ομάδα είχε αρχίσει να έχει οικονομικά προβλήματα.

Ένα καλοκαίρι μετά, ο Χουάνμα έμεινε ελεύθερος από τον Άρη για να συνεχίσει στην Καρταχένα… Έπαιξε στον Άρη πέντε αγώνες…

 

To Top