Η προσφυγή (25 Ιουνίου), τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια και το υψόμετρο των 2.400 μ.

Η σελίδα του Άρη έκλεισε για τον Νέρι Καστίγιο, μετά την κατάθεση προσφυγής και την επιστολή που έκανε γνωστή απευθυνόμενος στον κόσμο των κίτρινων.

Όπως έγινε γνωστό, η προσφυγή του 28χρονου Μεξικάνου θα εκδικαστεί στις 25 Ιουνίου, με την οποία ζητάει μαζί με την ρήτρα που υπάρχει 2,15 εκατομμύρια ευρώ. Το γεγονός, πάντως, ότι ο Καστίγιο δεν επιθυμεί, όπως έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος και οι συνεργάτες την εξόντωση του Άρη και από τη στιγμή που βρήκε άμεσα ένα καλό συμβόλαιο, ανοίγει το παράθυρο ενός συμβιβασμού.

Για την επίτευξη του συμβιβασμού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η είσπραξη ενός ποσού σε μετρητά, (όντας απλήρωτος επί 12 μήνες) και τα υπόλοιπα δεδουλευμένα σε δόσεις.

Όλα αυτά τα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ανάλογα με τις κιτρινόμαυρες εξελίξεις. Την ίδια ώρα ο Καστίγιο ετοιμάζεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με την Πατσούκα, το οποίο αναμένεται να του αποφέρει συνολικά 2,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ο γιατρός της Πατσούκα, ο Χοσέ Αντόνιο Τόρες δήλωσε σήμερα σε εθνικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο Νέρι ζήτησε μια μέρα προσαρμογής για να συνηθίσει το υψόμετρο της περιοχής Bella Airosa. καθώς βρίσκεται σε υψόμετρο 2.400 μέτραπάνω από την επιφάνεια της θάλασσας! «Θα χρειαστεί περίπου 30 ημέρες για να είναι σωματικά ικανός» τόνισε ο γιατρός της Πατσούκα.

To Top