Τετάρτη η νέα συνάντηση των βετεράνων

Η οικογένεια του Άρη βρίσκεται σε εγρήγορση. Η επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης ανέλαβε δράση. Οι βετεράνοι δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Συντάσσονται στη γενική προσπάθεια, αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία και την κρισιμότητα των στιγμών.

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS μετά τους οργανωμένους, συνεχίζουν τις ενέργειες και οι βετεράνοι. Η δημιουργία της επιτροπής σωτηρίας καταδεικνύει την αναγκαιότητα άμεσης δράσεις των Αρειανών που αγωνιούν για το μέλλον του συλλόγου. Οι καταστάσεις έχουν φέρουν την ΠΑΕ σε σημείο «μηδέν», πράγμα που γίνεται ολοένα εντονότερο μέρα με τη μέρα.

Αυτό και μόνο το γεγονός «αναγκάζει»τους ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει μια προσπάθεια σύγκλησης, (βετεράνους- επιχειρηματίες) να κάτσουν εκ νέου στο ίδιο τραπέζι. Με πρωτοβουλία των βετεράνων, του Γιάννη Βένου, του Άγγελου Σπυρίδωνα κ.α. θα γίνει και νέα προσπάθεια. Ιωαννίδης, Ζορπίδης, Τσαρούχας, Γράντας κ.α. θα κληθούν να συνταχθούν.

Μπορεί η προσπάθεια αρχικά να μην απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς δεν επιτεύχθηκε ταύτιση για διάφορους λόγους, ωστόσο οι συνθήκες επιβάλουν να συνεχιστεί. Να ενώσουν τις οικονομικές τους δυνάμεις σε αυτές του απλού κόσμου. Οι βετεράνοι θα προσπαθήσουν να δραστηριοποιήσουν και τους επώνυμους…

Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο προγραμματίζεται για την Τετάρτη το νέο ραντεβού.

Στη συνάντηση αυτή θα φανεί ποιοι τελικά έχουν την διάθεση να βοηθήσουν και θα φανεί επίσης ποια μορφή θα έχει η συμμετοχή τους. Η πίεση που ασκείται στο σύλλογο από κάθε κατεύθυνση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αναβλητικότητας, κυρίως απ’ όσους έχουν τη βούληση, αλλά και την ευχέρεια να συμβάλουν ενεργά. Το είπαμε σε τέτοιες ώρες, δεν περισσεύει κανείς…

 

 

To Top