ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η προσωπικότητα, οι αριθμοί και το… όχι του Πάρντιου για τον Καμαρά

Την ώρα που το ρεπορτάζ από την Αθήνα και συγκεκριμένα από τον Πειραιά αναφέρει πως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πλησιάζει στην επιστροφή του στον Άρη πιθανώς ως αντάλλαγμα με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, την ίδια στιγμή ο Άλαν Πάρντιου ήρθε να βάλει στα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως αυτά που κοιτάζει πριν προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή είναι η προσωπικότητα, οι αριθμοί κάποιους πιθανού μεταγραφικού στόχου και κάποια ακόμα στοιχεία.

“Είναι τρία-τέσσερα άτομα σε αυτή τη διαδικασία, τα οποία συγκεντρώνουν κάποιες επιλογές. Στη συνέχεια αυτές εξετάζονται από τον Γιώργο (σ.σ. Κικερίδη) και τον Κρίστο (σ.σ. Ζαχάριεφ) που είναι ο αναλυτής μας. Κοιτάω τους αριθμούς, κοιτάω την προσωπικότητα ενός παίκτη και αν μπορώ να πάρω κάποιες παραπάνω πληροφορίες από τις γνωριμίες μου. Μετά θα δώσω την τελική μου απάντηση. Από εκεί και πέρα η δουλειά του προέδρου είναι να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους”, τόνισε ο Βρετανός κόουτς, ενώ ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα Καμαρά ήταν κατηγορηματικός: “Όχι”.

To Top