Η προτροπή του Μασάδο: «Μπείτε και ‘καθαρίστε’ το!»

Απόλυτα βέβαιος ότι ο Άρης θα έφευγε θριαμβευτής από τα Πηγάδια ήταν ο Μανουέλ Μασάδο, που «μετέδωσε» αυτή την πίστη του στους παίκτες της ομάδας, εμψυχώνοντάς τους στην ανάπαυλα του αγώνα!

Ο Πορτογάλος προπονητής, που έχει το χάρισμα να μεταδίδει την ηρεμία και την αποφασιστικότητά του, ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να πει στους «κίτρινους» στα αποδυτήρια, αλλά και τι να κάνει από τον πάγκο ενόψει του β’ μέρους.

Βλέποντας ότι η ομάδα του απέδιδε αρκετά καλά, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία, ο Μασάδο αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Τριανταφυλλάκο για να ενισχύσει την επίθεση, ενώ ταυτόχρονα έκανε μια… ένεση ηθικού στους παίκτες της ομάδας.

«Είμαι σίγουρος για τη νίκη και έτσι πρέπει να νιώθετε κι εσείς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πάμε καλά, χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια. Να ξέρετε ότι πιστεύω σ’ εσάς. Μπείτε μέσα και ‘καθαρίστε’ το!», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, τα οποία έπιασαν τόπο, αφού οι «κίτρινοι» μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στην επανάληψη και πήραν τη νίκη που τους ήταν απαραίτητη…

To Top