«Πικρά» γενέθλια για τον τραυματία Γιαννίτση

Τα 19 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Μιχάλης Γιαννίτσης, αλλά δεν θα μπορέσει να τα γιορτάσει όπως θα ήθελε, αφού παραμένει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού εδώ και ένα μήνα και μάλιστα αναμένεται να μείνει εκτός μάχης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα.

Ο νεαρός αμυντικός υποφέρει από τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο και η προσπάθειά του να ανεβάσει ρυθμούς, ξεκινώντας τρέξιμο, δεν απέδωσε καρπούς. Το πρόβλημα επανήλθε και έτσι ο παίκτης θα παραμείνει μακριά από τα γήπεδα για άλλες δύο εβδομάδες μέχρι η κατάστασή του να επανεκτιμηθεί από το γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Ο 19χρονος αμυντικός, που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι και πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Σάκη Τσιώλη στα φιλικά παιχνίδια αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, είχε μείνει άλλους δύο μήνες λόγω ίωσης, με συνέπεια να μην πάρει κι αυτός την ευκαιρία να ντεμπουτάρει με τους «μεγάλους», όπως έκαναν οι Γιαννιώτας, Κατίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης και άλλοι.

Είναι όμως βέβαιο ότι θα βγει πιο δυνατός και πιο ώριμος από αυτήν την περιπέτεια, έτσι ώστε να κυνηγήσει τη μεγάλη ευκαιρία του και να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο μόλις αυτή παρουσιαστεί…

To Top