Θέλουν τη ρεβάνς οι Γάλλοι…

Τη ρεβάνς για την βαριά ήττα (77-60) της στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, στο Αλεξάνδρειο θα επιδιώξει να πάρει αύριο η Βιλερμπάν, όπως αναφέρεται στο κείμενο που έχει ανεβεί στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Η αντίπαλος του Άρη στην τέταρτη αγωνιστική του Last 16 του Γιούροκαπ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Νανσί και θα αντιμετωπίσει τον Άρη με ανεβασμένη ψυχολογία. «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μακριά από την έδρα μας και πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Νανσί», επεσήμανε αρχικά ο Πολ Λακόμπ και πρόσθεσε: « Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση χωρίς να παλέψουμε. Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε τον Άρη αλλά θα πρέπει να το δείξουμε».

Ο προπονητής της Βιλερμπάν Πιερ Βενσάν συμφώνησε με τον παίκτη του αφού πρώτα θυμήθηκε τι έγινε πριν από μια βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. «Μας στοίχισαν οι πολλές ελεύθερες βολές. Ο Άρης μπορεί να έπαιξε χωρίς τον Αμερικανό πλέι μέικερ του (σ.σ. Ντομινίκ Τζέιμς) αλλά είχε πολλή ενέργεια και μεγάλη επιθυμία για να νικήσει. Είχαν μεγάλη πίεση όμως παρόλα αυτά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Απομένουν τρεις αναμετρήσεις για να ολοκληρωθεί η φάση αυτή και εφόσον έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε».

To Top