ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόβλεψη του καιρού για τo Κλεάνθης Βικελίδης και σε όλα τα γήπεδα της Superleague

Tα παιχνίδια Αρης – Παναιτωλικός και ΑΕΛ – ΑΕΚ ενδέχεται να διεξαχθούν σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, ενώ στη Θεσσαλονίκη ίσως χιονίσει, άνοιξη αναμένεται να έχουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης! 

Από ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττεται τις τελευταίες ώρες η  Ελλάδα και το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, κάτι που εύλογα επηρεάζει και τις επερχόμενες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Βέβαια για πρώτη φορά είχαμε πανελλήνια πατέντα! Λόγω των σχετικών… προβλέψεων το παιχνίδι της Δευτέρας (15/2) μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο Περιστέρι και όχι στους «Ζωσιμάδες», καθώς στην πόλη της Ηπείρου είναι… πιθανό να επικρατούν πολικές συνθήκες! Απίστευτο κι όμως ελληνικό.

Ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά αξίζει να δούμε την αίσθηση που υπάρχει για τον καιρό που θα επικρατεί την ημέρα και ώρα διεξαγωγής των επερχόμενων αναμετρήσεων της Super League 1.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (13/2, 17:15): Βροχή και η θερμοκρασία θα είναι περίπου στους 8 βαθμούς Κελσίου.

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (13/2, 19:30): Ελαφρά βροχόπτωση και η θερμοκρασία θα είναι στους 8 με 9 βαθμούς Κελσίου.

Αρης – Παναιτωλικός (14/2, 15:00): Πιθανή χιονόπτωση και η θερμοκρασία θα βρίσκεται οριακά στους 0 ή και κάτω βαθμούς Κελσίου. 

ΑΕΛ – ΑΕΚ (14/2, 17:15): Ασθενές χιονόνερο ή χιόνι και η θερμοκρασία θα βρίσκεται κάτω από τους 0  βαθμούς Κελσίου (-2 ή και -3).
 
ΟΦΗ – Βόλος (14/2, 17:15): Αραιή συννεφιά και  η θερμοκρασία θα βρίσκεται περίπου στους 13 βαθμούς Κελσίου.
 
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (14/2, 19:30): Συννεφιά και  η θερμοκρασία θα βρίσκεται περίπου στους 6 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (15/2, 17:15, Περιστέρι): Πιθανή βροχή και η θερμοκρασία θα βρίσκεται περίπου στους 4 βαθμούς Κελσίου.

To Top