ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… Αγρινιώτης Βάτσιος και η δήλωση Μπελεβώνη: “Ο Παναιτωλικός έχει αδικηθεί από την διαιτησία”

Ο Παναιτωλικός παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και φαίνεται πως θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στη Super League. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης έδωσε χθες μια συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την διαιτησία, λίγη ώρα αφού η ΚΕΔ, όρισε έναν… Αγρινιώτη ρέφερι στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης. 

Όπως είπε ο παράγοντας του Παναιτωλικού στο gazzetta.gr: “Οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου. Με το VAR και την τεχνολογία έχουν περιοριστεί τα σοβαρά λάθη. Δεν έχουν μηδενιστεί. Το μεγαλύτερο μερίδιο γι’ αυτή την κατάσταση βαραίνει τους ίδιους τους παράγοντες, που για δικούς τους λόγους προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους διαιτητές. Οι οποίοι, παρότι πιστεύω ότι έχουν ικανότητες, πολλές φορές με την πίεση που ασκείται οδηγούνται σε λάθος συμπεριφορές και αποφάσεις. Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που ενώ ένας διαιτητής δεν κάνει το κραυγαλέο λάθος, έχει τον τρόπο να ευνοήσει ή να αδικήσει μια ομάδα. Ολα αυτά τα χρόνια έχουν συμβεί σε βάρος μας εξωφρενικά πράγματα. Πλέον φαίνεται ότι υπάρχει βελτίωση, αλλά μπορώ να αναφέρω παραδείγματα που ο Παναιτωλικός θεωρείται αδικημένος. Δεν το λέω εγώ, ακόμα και στις αναλύσεις του ο κ. Κλάτενμπεργκ τα εντοπίζει. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τώρα που τουλάχιστον μπήκαμε στην σωστή κατεύθυνση. Να συμβάλλουμε και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και οι διαιτητές”.

Βέβαια, κατά μια φοβερή… σύμπτωση, η ΚΕΔ όρισε έναν Αγρινιώτη ρέφερι, τον Άρη Βάτσιο στο παιχνίδι της Κυριακής, ο οποίος λόγω της ιδιότητας του (αστυνομικός) βρίσκεται στην Αθήνα και στον σύνδεσμο της Αττικής, ενώ μέχρι το 2019 ήταν σε αυτόν της ιδιαίτερης πατρίδας του, δηλαδή στον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

To Top