ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άρης… non stop! To 13ο παιχνίδι σε 41 μέρες, μια αναμέτρηση ανά τρεις μέρες!

Ο Άρης συνεχίζει με κομμένη την ανάσα, έτοιμος να ριχθεί στην μάχη του 13ου αγώνα μέσα σε 41 μέρες. Με άλλα λόγια είναι εδώ και 1,5 μήνα στην διαδικασία να δίνει ένα παιχνίδι ανά τρεις μέρες! Και σε καλούς αγωνιστικούς χώρους και σε… βούρκους και λίμνες, που για άλλες ομάδες αποτελούν… κίνδυνο.

Από τις 4 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με την Λαμία στο… πέλαγος της Φθιώτιδας, οι κιτρινόμαυροι έδωσαν σερί δώδεκα ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο και ετοιμάζονται για το 13ο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν ανά τρεις μέρες μ.ο. με Λαμία (εκτός), Βόλο (εντός), Γιάννενα (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Παναθηναϊκός (εντός), Αστέρα (κύπελλο εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Αστέρα (πρωτάθλημα εκτός), Αστέρα (κύπελλο εκτός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Σύνολο δώδεκα παιχνίδια από τα οποία τα επτά εκτός, με τα τέσσερα εκτός έδρας να είναι συνεχόμενα!

Αυτό απίστευτο… ράλι συνεχίζεται την Κυριακή με τον Άρη να υποδέχεται στο 13ο παιχνίδι μέσα σε 41 μέρες τον Παναιτωλικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερχόμενη βδομάδα θα είναι η πρώτη φέτος, όπου οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν… ενδιάμεσο παιχνίδι, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό!

To Top